Tommy & Vera

Tommy en Vera zijn een ambitieus horeca koppel met jarenlange ervaring in top restaurants. “Al jarenlang dromen wij om onze eigen weg in te slaan en ons eigen restaurant te starten. We hebben jaren geïnvesteerd in het opdoen van kennis en ervaring en nu is het tijd om voor onszelf te beginnen.”

Daarnaast heeft het koppel ook in het buitenland unieke ervaringen opgedaan. Tommy en Vera hebben in 2020 samen stage gelopen bij één van ‘s werelds beste restaurants: restaurant Geranium*** in Kopenhagen. Tevens heeft Tommy in 2018 stage gelopen bij restaurant Hertog Jan*** in Brugge, dat ook behoorde tot ‘World’s 50 Best Restaurants’.

Tommy Janssen

Tommy Janssen Chef

“Als jochie van 12 jaar oud ben ik ooit begonnen met een bijbaantje in de keuken. Toen wist ik al dat ik niets anders wilde dan koken.

Tijdens mijn carrière heb ik veel kennis en ervaring mogen opdoen bij gerenommeerde zaken zoals restaurant Kasteel Heemstede* in Houten, De Burgemeester* in Linschoten, Amstel Hotel La Rive* in Amsterdam en Bentinck in Amerongen.”

Vera Voorend

Vera Voorend Maître

Het creëren van een beleving vind ik het mooiste wat er is. De details, de aandacht, de verfijning en het samenspel tussen gastvrijheid en gastronomie.

Mijn liefde voor horeca is sinds mijn eerste bijbaan in het hogere segment altijd blijven kriebelen. Na het afronden van mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool Den Haag heb ik ook enkele jaren buiten de horeca relevante werkervaring heb opgedaan. Toch heb ik mijn hart gevolgd en ben ik teruggekeerd naar de horeca. Ik heb mijn werkervaring mogen opdoen bij gerenommeerde restaurants zoals De Burgemeester* in Linschoten en Aan de Zweth* in Schipluiden.”