All-in arrangement

Een complete culinaire beleving

Voor gezelschappen vanaf 7 personen is een all-in arrangement beschikbaar. Naast het menu geniet je van een bruisend aperitief, amuses, brood en boter, tafelwater, wijnarrangement of non-alcoholisch arrangement, menu en koffie met friandises. Een complete culinaire beleving.

Het is uiteraard ook mogelijk om het menu te combineren met een eigen selectie van de wijnkaart.

Neem contact op via het contactformulier. 

Gezelschappen

Gezelschappen

Restaurant Maeve biedt mogelijkheid voor semi private dining vanaf 16 tot 40 gasten.

Het restaurant is gemakkelijk in twee ruimtes op te delen, waardoor het restaurant zich leent voor besloten gezelschappen. Graag denken wij mee om tot een passende invulling te komen voor een lunch of diner.

Neem hiervoor contact op met het team via info@restaurantmaeve.nl.

Overnachten in de omgeving

Enkele suggesties voor overnachten in de omgeving:

The Nox Hotel

The Nox Hotel

2 minuten loopafstand van restaurant Maeve

Deze verborgen schat en nieuwkomer in Utrecht delen we graag met je. Stap binnen in het 17e -eeuwse pand en laat je betoveren door de donkerblauwe kleur van de nacht. Bij The Nox ontsnap je met gemak aan de hectiek van alledag, en waan je je in een wereld vol design, luxe, excellente service en internationale allure.

Het hotel heeft zich van naam tot detail laten inspireren door de nacht en heeft bewezen dat high-end luxury en duurzaamheid perfect samengaan.

Wilt u gebruik maken van dit hotel dan kunt u hier reserveren.

fotograaf: Tanne de Lange

Mother Goose Hotel

4 minuten loopafstand van restaurant Maeve

Aan de Ganzenmarkt en in het hart van de historische binnenstad vind je Mother Goose. Als je op zoek bent naar een ‘one of a kind’ overnachting dan ben je hier aan het juiste adres.

Bij Mother Goose geen standaard hotelgevoel of ervaring, het voelt hier echt als thuiskomen. Naast de persoonlijke en super attente benadering van het personeel zijn we ook fan van het rijke verleden van het pand en de bijzondere inrichting.

Elke etage heeft een eigen kleurthema en een aantal kamers hebben zelfs een spectaculair uitzicht op de Dom.

Wilt u gebruik maken van dit hotel dan kunt u hier reserveren.

Mother Goose Hotel

Hotel Beijers

Hotel Beijers

2 minuten loopafstand van restaurant Maeve

Hotel Beijers is een prachtig boutique antique hotel. Stap in een andere wereld en gun jezelf een moment van weelde in dit historische pand. Even niet op standje ‘actief’, maar gewoonweg genieten van de sfeer en het moois om je heen.

Dit hotel telt 14 unieke kamers verdeeld over vier verdiepingen die per trap bereikbaar zijn, met uitzondering van de kamers op de begane grond. Geen kamer is hetzelfde; elke kamer heeft een mooie en gedurfde kleurencombinatie en is ingericht met bijzondere antiquiteiten.

Wilt u gebruik maken van dit hotel dan kunt u hier reserveren.